>

Måndag är vilodagen, efter en helg med mer träning. Eller ja, helgen var ju rätt lugn nu när allting i mina träningsveckor är lugnt efter tävlingen i Kalmar. Men jag kör på med samma rutiner. En lugn start på denna veckan med alltså.
Åkte till eriksdalsbadet ikväll för lite simning med triathlonklubben. Sista veckan med sommartidsträningen, så det var bara att passa på. Jag fuskade lite med att köra med fenorna idag igen, men jag får väl snart börja vänja mig av med dem igen! Men skyller på att jag tar ju det luuuugnt nu :)
Hoppade i bana 2b, och körde passet tillsammans med 3-4 andra. Vi hade fullt upp med att köra den gigantiska huvudserien idag, så vi hann inte med så mkt snack. Simma – vila. Simma snabbare – vila, osv. Fick väl till rätt bra med vila mellan 400-ingarna, drygt 2 min ibland.
Det kändes lite småsegt i början av passet, men efter tekniken hade armarna vant sig och det kändes helt ok. Bara att simma på alltså. Men jag önskar jag kunde vara lika snabb utan fenorna. Mer simträning behövs verkligen!
Detta var dagens pass:
Insim 200f.
Teknik:
6×50 catchup/återföring
2×50 skovel
6×50 knytnäve/vanligt

Huvudserie: 6x400f, progressivt fart 1-6, start 9.00.
Avbad 100rygg/fr.

Totalt: 3400m, 1h 18 min

Det blev ett skönt pass ikväll. Härligt att röra på sig lite! Nu är veckan igång!
>Lugn simstart på veckan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *