>

Imorse var jag galet trött IGEN. Tar det aldrig slut? Kan nästan tro att jag är sjuk så otroligt seg jag är på morgonen. Var glad att jag lyckades vakna alls! Ingen morgonsimning idag alltså. Usch, jag är lite lat ;)
Men ikväll mötte jag Sara för att ha följe och promenera hem från jobbet. Att detösregnade gjorde inte så mkt, vi skulle ju hem, och det var ju faktiskt bara vatten! Gick där och pratade om allt möjligt, och det var riktigt kul att ses igen!
Tog mig sen hem och var rätt mycket piggare ikväll än imorse. Och jag behövde inte alls tvinga mig ut för löpning, utan jag ville verkligen ut och springa i regnet! Laddade med lite musik på radion när jag bytte om och sen var jag redo.

Det var ju faktiskt perfekt löparväder ikväll. Regn och runt 20 grader. Regn är toppen tycker jag. Det verkligen silar bort alla från vägarna, alla “vanliga” människor, och kvar blir bara löparna och gångarna. Vi som möter varandras blick och ler lite, för att vi alla njuter av att vara ute och träna!
Ett av passen på mitt veckoschema var Löpning 45min (nivå 2) inkl 5 x 400 m ökande (nivå 2-3.5), och det kände jag passade bra att ta idag. Jag sprang vanliga rundan till rålis, 1 varv där och sen samma väg hem. Satte på musiken och joggade lugnt och gick på känsla bara. Det var superskönt att springa idag, inga känningar i rygg eller ben, det var bara att tuffa på och njuta.
Jag höll igen lite under nivå 2, för att sen sträcka ut i fartökningarna. Jag började mina  fartökningar vid rålis, men jag sprang i 2 min för att lättare hålla koll. På 2 minuter borde man väl komma 400m? Jag körde sen 1 min jogg emellan, utom innan sista där det blev lite mer. På sista hittade jag några ryggar att följa och sen passera, så då drogs tempot upp automatiskt!
Det var riktigt härligt att springa idag! Lätta steg, bra ben, bra rygg. Tip top! :) Och så en härlig runners high-känsla på det. Simning är kul, cykling är grymt, men det är löpningen som ger en annorlunda kick!
Löpning
Totalt: 8.5 km
Tid: 45:36 min
Tempo: 5:22
Puls (medel/max): 152/175 bpm.
>Skönt löppass i perfekt väder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *