>

Är du sugen på en utmaning? Vill du köra ett triathlon mitt inne på Stockholms gator? Det går fortfarande att anmäla sig till Sveriges största triathlon!
Ett lopp som nästa år inte bara kommer vara en “vanlig” tävling som drar internationella deltagare, utan planen är att det ska bli till en världscuptävling! Var en del av triathlonSverige – varför inte testa du med?
“Med knappt 2 veckor kvar till tävlingen har deltagarantalet nått över 1000 personer. Vi har redan överträffat tidigare års siffror i motionsklasserna. Det känns extra kul att så många nya triathleter hittar till vår idrott och vår tävling.

55% av deltagarna gör sin första triathlontävling. Det är också en väldigt internationell tävling med deltagare från över 30 länder, även det rekord. Detta visar att Stockholm som stad har en stor dragningskraft inte bara för det internationella förbundet med önskan om framtida elittävlingar här, utan även för vanliga motionärer.

Just denna kombination har visat sig fungera mycket bra i andra städer, t.ex. Hamburg, och vi jobbar vidare på att få en världscuptävling på plats i Stockholm 2011 och ett internationellt mästerskap inom några år.

Fram till den 19 augusti går det att anmäla sig till årets tävlingen via hemsidanwww.stockholm-tri.se

Jag kör Stockholm Triathlon under premiäråret 2008.
Sen dess jobbar jag mer som funktionär under tävlingen.
>AXA Stockholm Triathlon slår rekord

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *