>

Jag är faktiskt riktigt stolt att jag lyckades kravla mig upp imorse i den tidiga timmen. Har jag sagt att jag är trött? Så trött att jag glömde kolla ut och se att det ösregnade. Tur var väl det, fick mig en trevlig överraskning när jag gick hemifrån. Inga ursäkter liksom, man ska ju ändå bli blöt i poolen på morgonsimningen.
Det var väldigt tomt på eriksdalsbadet imorse. De hårda triathleterna var ute i Hellas i ösregnet och simmade i sjön, jag körde kompromiss imorse och tog den lätta vägen och körde i utepoolen. Det fick vara misär nog för idag. Vi var 4st från simgänget imorse. Jag var glad att jag hade Cicci i min bana, det blir mkt roligare med sällskap.
Jag blev nästan arg på mig själv för jag var så otroligt ofokuserad på träningenimorse. En massa jobbiga tankar i huvudet som inte ville försvinna, och sen var jag ju kanske lite trött också. Men jag simmade på, och försökte slå bort tankarna.
Bara simma i regnet, kallt regn, varmare pool. En massa maxande, och lite lugna längder. Ett ok pass, skönt att simma. Men rätt skönt att stå inne i duschen sen och vara nöjd med mitt avklarade morgonpass. Första morgonpasset denna veckan (och veckan är snart slut)! Har jag kanske chans nu att bli morgonpigg?
Tyvärr blev det nog sista simpasset i pool i regn för iår. Verkar vara sista veckan man får simma ute? Damn, hösten är verkligen här!
Här var dagens pass:
INSIM 400.

100 max
5×100 genomsim vila 20
100 max
10×50 25ben/25sim
100 max
10×50 Hypoxy (vi fattade inte vad detta betydde, men gissade på syrebrist, så vi körde 5-takt!)
100 max
100 avbad
Totalt: 2400m, 60 min.

>Morgonsim i ösregn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *