>

Idag använde jag min ledigfredag till bl.a återhämtning och ladda för kommande äventyr. Jag åkte till Örebro till Nils-Olov Åsman för massagebehandling. Blev en lång genomgång av hela kroppen, som var rätt stel efter Kalmar Triathlon. Den har ju känts rätt så bra, men det är skönt att få loss all stelhet och veta att kroppen är redo för mycket mer träning igen.
Mer träning blev det, och det rätt så snart. Så fort tåget var tillbaka i Stockholm åkte jag sen med Helena ut till Hellasgården för lite aquathlonträning med simcoach Mike. Vi var ett tappert gäng på 8 personer som lekte ÖtillÖ där i och runt Källtorpssjön ikväll.
Hela 90 min nonstop simning/löpning och kravlandes på klippor. Idag var det fokus på i- och urstigningar, att göra de så snabbt och effektivt som möjligt. Micke timade oss, och kom med bra feedback. Vi körde 2 små varv, men många i och urstigningar och korta sim och löpsträckor, samt 2 varv på den längre banan som vi körde förra veckan: där man simmar rakt över sjön, springer på andra sidan, simmar över igen och springer till bryggan.
Det var riktigt rolig träning ikväll! Så coolt ändå att bara kunna ta sig fram! Man tänker inte på att man springer eller simmar, utan man liksom “ska nånstans”, och så bara tar man sig dit. Kroppen är mitt verktyg och jag simmar/springer dit jag ska. Häftigt :)
Kroppen kändes bra under aquathlonträningen och den var lite piggare än förra fredagen, då jag flåsade mer. Nu fick jag bra rytm och känsla i både sim och löp! Formen finns där, nånstans!
De här äventyrarna tar sig verkligen nånstans: tävlingen ÖtillÖ som går i skärgården
>Massage sen aquathlonträning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *