>

Ok, gott folk. Jag är faktiskt mänsklig jag med. Idag hade jag en oplanerat slapp söndag. Det kanske är vad söndagar är till för? Men jag ser de mest som oskrivna superbra träningsdagar. Eller “proffsdagar” helt enkelt, såsom alla lediga dagar (helgen). Träna, vila, träna, äta, sova.
Idag hade jag ett cykelpass inplanerat imorse. Men nej. Jag orkade inte. Jag var trött och ville sova helt enkelt. Ställde in passet, och kunde efter lite ångest (såklart) övertala mig själv om att det var ok, och sen somna om. Somna om för att sova bort halva dagen, så visst var det nog nödvändigt! Jag får väl ut och rasta cykeln en annan dag!
Men sen var jag utvilad så jag fixade lite med markservicen hemma, så att all träning i veckan kan flyta på bra. Och sen var jag såklart laddad för dagens andra pass, som faktiskt blev av.
Jag åkte ut med Helena till Hellasgården i eftermiddags för att simma/springa lite. Vattnet var lugnt, vädret helt ok, fin sjö att simma i. Vi hade tagit med lite utrustning idag att leka med. Simmade med olika typer av fenor, och körde det lilla aquathlonvarvet, med många i och uppstigningar. Simmade sen lite fram och tillbaka rakt över sjön bort till den vita klippön. Simmade på och jämförde lite tider, med och utan fenorna.
På slutet fick vi dock agera skallgång, då ett tonårsgäng tappat bort en av sina vänner när de simmade tillbaka från klippön. Simmade där och letade och kollade, och Helena tog och sprang tillbaka runt sjön för att leta, men som tur var dök killen sen upp, han hade simmat in till stranden och gått vägen runt sjön tillbaka. Lärdom: simma aldrig själv! Någonsin! Och säg till dina vänner var du planerar att simma/gå innan du bara avviker.
Vi fick iaf ihop ett bra aquathlonträningspass på 1h 30 min. Skönt att simma, och härligt att vara i sjön. Undrar hur länge man kan bada där innan det blir för kallt? Och vad är egentligen för kallt? ;)
>Slappsöndag med lite aquathlon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *