Snart är det tävlingsdags igen. Jag är anmäld till Sala Silverman som går i helgen, och jag hoppas att jag hinner ladda mentalt inför dess. Och att kroppen är lagom utvilad och redo såklart!

Sala Silverman är en triathlon på halv-IM-distans, alltså 1930m simning, 90km cykling och 21.1km löpning. Det är lätt att tänka att “äh det är ju bara en halv Kalmar, jag har ju kört en hel“, men det är en del timmars jobb ändå, det gäller att ha respekt för distansen! Så jag laddar och tränar lite lugnt i veckan inför helgen då.
Sist jag körde Sala Silverman var för två år sen, och de starkaste minnena jag har därifrån är faktiskt från att det var sista gången jag träffade Carl-Henrik. Carl-Henrik var en underbar kille i triathlonklubben, han som varit med längst och välkomnade alla till klubben med sitt härliga sätt att vara. Tog sig tid att förklara, var alltid glad och ställde upp för alla. En toppenkille som tyvärr gick bort alldeles, alldeles för tidigt. Minnena jag har från honom är bara otroligt positiva, och han dyker upp i mina tankar lite här och var.
Stockholm City Triathlon anordnar sedan förra året en årlig löptävling till minne av Carl-Henrik. Han älskade träning, triathlon och speciellt löpning, och vi vill hedra honom med ett eget lopp. Om du är intresserad av att springa ett trevligt lopp på södermalm så kom och spring! Loppet går söndagen den 19 september!


Saxat från hemsidan www.carlhenriksminne.se:
Carl-Henriks Minne är en löpartävling på Södermalm i Stockholm. Den snabba och lättlöpta banan går ut med Årstaviken och är perfekt både för dig som vill testa på den kortare distansen på 5 km, samt du som vill slå personbästa på 10 km.

Vår vän och klubbkamrat Carl-Henrik lämnade oss hastigt till följd av hjärtmuskelinflammation den 16 september 2008. Carl-Henrik blev 26 år gammal. Trots sin ungdom var han en av de medlemmar som varit med längst i Stockholm City Triathlon, hans intresse för triathlon och engagemang för klubben var mycket stort. Hans styrka i triathlon var löpningen som också var hans stora passion.

För att hedra Carl-Henrik arrangerar vi löpartävlingen Carl-Henriks Minne, en tävling för alla, elit som motionär.”

Se mer information och anmäl dig på: www.carlhenriksminne.se
Snart Sala – och vi minns Carl Henrik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *