Jeesus, vad skönt att det är fredag. Denna veckan har på nåt konstigt sätt varit tuff, även om jag knappt gjort nåt speciellt. Mycket att planera och tänka på, och även om jag vetat länge att det är tävlingsdags imorgon, har jag inte hunnit tagga alls för den.

Idag var det helvilodag igen, och jag stod på RunnersStore ikväll och hjälpte till att dela ut nummerlappar inför Axa Stockholm Triathlon som går på söndag. Mötte många förväntansfulla nya triathleter, och hjälpte till och svarade på alla möjliga frågor man kan ha.
Kom sen hem och började pimpa cykeln. Putsat på den och satt på finhjulen. Tempohjälmen har plockats fram. Och jag har börjat packa tävlingsväskan och peppa inför imorgon. Även om jag inte hunnit bli laddad eller nervös än, så hinner jag nog tända till imorgon. Och kanske drömma om att susa fram på cykeln inatt?
Morgondagens tävling är ju ingen prio-1 tävling för mig, såsom IM distansen, men det är ju ändå tävling! Sala Silverman är en halv IM, och det blir några timmars “lidande”, om man ska citera Colting ;) Tar jag mig i mål kommer jag säkerligen göra en PB-slakt, sist jag kom i mål på en halv-IM var för två år sen och jag tror det slutade på drygt 6,5 timmar.
Det ska bli riktigt roligt iaf! SMHI säger uppehåll, 10-15 grader och rätt så snäll vind. Kroppen är utvilad (ordentligt!) och musklerna är mjuka. Inte mycket mer jag kan göra nu, köra på med den formen jag har. Jag ska se till att få en riktigt drömdag imorgon. Det är planen! Och man bestämmer väldigt mycket själv hur det kommer att bli. Huvudet måste vara med!
Ett motto som jag fastnat för (lånat från Ella), och som är så sant är:
“Oavsett om du tror att du kan, eller tror att du inte kan, så har du rätt.”


Tagga, taggade, taggat!
Tagga!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *