Söndagen blev en vilodag för mig, eller ja en rätt aktiv sådan. Jag var nämligen teamledare för en del av cykelbanan för Axa Stockholm Triathlon. Hade ansvar för norrmälarstrand och halva västerbron, och hade hjälp av ett trettiotal duktiga funktionärer!

Det blev en väldigt tidig morgon och sen bara försvann halva dagen i ett nafs! Tiden flög iväg, och vi höll koll på cykelbanan och såg till att alla deltagare kunde cykla på säkert genom stan. Och de verkligen susade fram!
Jag hejade, peppade, tog hand om funkisarna, snackade med poliserna och såg till att allt flöt på. Själv cyklade jag (på Mias skuttcykel som jag fick låna, tack Mia!) säkert en del kilometer, fram och tillbaka längs med banan för att hålla koll, assistera och fixa.
Men Stockholm Triathlon blev lyckat, och jag hoppas att alla som deltog hade en underbart rolig dag! Jag hoppas att alla nyblivna triathleter fastnade för världens roligaste idrott! :) Simma, cykla, spring & glöm inte att le!

Körde du? Hur gick det?

Var rätt så slut efter dagens jobbande, men efter en kort powernap hemma åkte jag sen till Helena för lite planeringsmiddag och fix för ett kommande äventyr. Men mer om det i kommande inlägg!
Axa Stockholm Triathlon – full fart på stadens gator!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *