>

Idag har det varit en otroligt lugn och skön dag. En semesterdag, och visst är det semester när man till slut glömmer bort vad det är för dag? Och nu är det inte långt kvar till tävlingen, dags att bli nervös nu kanske?
Jag har mest bara vilat idag, som om jag inte vilat nog redan! Känner mig som en turist på semester, inte som en triathlet som ska köra en ironman snart. Men får hoppas jag vaknar till liv när det är dags!
Idag promenerade Karin och jag raskt bort till Calellas stora spa och 50m-pool för att vi ville få till ett litet simpass där. Rask promenad dit i solen, kom fram och letade efter rätt reception för att sen få reda på att det inte var för oss som inte åkt med en viss organisation, eller så kostade äventyret 15 euro. Lite väl dyrt för lugnt simpass, så vi traskade hem till hotellet igen.
Blev istället simmande i hotellets kalla 16m-pool. Vi simmade lite, testade goggles och övade simteknik. Tekniken är kass just nu, men jag får väl köra på envishet och kraft på söndag. Bara att mata på och fokusera på att jag ska SIMMA. Inte tänka på en massa annat, så ska det nog gå vägen. Vi simmade nu bara ett superkort pass, ca 15 min. Sen blev det solande och bokläsning igen.

På eftermiddagen började jag mecka lite med cykeln och mitt styre som var lite snett. Hade märkt innan hemma att framgaffeln ibland inte satt riktigt rätt, utan att det glappande en del där. Nu när vi kollade mer noggrant såg vi att det var en del högst upp som inte var som den skulle, den “poppade upp” när man drog åt toppskruven. Så man kunde inte tighta till den så mkt som man behövde. Hmm. Inte bra.
Så det blev promenad ner till den lokala cykelmekaffären i eftermiddag. Både under och efter siestan, men till slut fick jag inlämnat min cykel där för fix. Var klar för upphämtning 2h senare och kostade bara 8 euro. Vilken service! Nu har jag en hel cykel, och slipper glapp i gaffeln!
Det blev även mer solning vid poolen, mer bokläsning och sånt där man gör på semestern. Inte förrän på pastapartyt ikväll (där jag åt bara köttfärssås och sallad) insåg jag att det faktiskt snart är tävling på g! Känns som ett sjukt skämt just nu. Var är formen? Ska JAG simma 3860m, cykla 180km och springa en mara? Jag som bara är på semester och slappar? Jeesus. Är nog dags att gå in i sin bubbla nu….
>Semester och sista-minuten-cykelmek

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *