>

Nu börjar timmarna räknas ner och snart är det dags för tävling! Kl.07.34 imorgon bitti går starten för mig, tillsammans med alla agegroup-damer i Challenge Barcelona IM-distans triathlon. Jag har startnummer 80 och det låter lågt och bra, måste man vara snabb då? ;)

Nu börjar jag bli taggad! Cykeln är nu incheckad, står på det fina växlingsområdet, bike- och run-bags är också incheckade. Blir första tävlingen för mig där man ska hålla reda på att ha stoppat rätt saker i väskorna innan tävling.

Jag är taggad och laddad men också förvånansvärt lugn. Inte nervös, bara laddad liksom. Jag ser fram emot morgondagen och har inre positiva bilder om hur bra det kommer gå på de olika momenten. Klart att smärta också kommer finnas med nånstans, men envishet, glädje, swoosh och adrenalin kommer bli en härlig blandning imorgon!

Det här med mål då? Det är svårt att jämföra tider på olika tävlingar, och olika banor, men det är klart att man vill förbättra sig, hur ologiskt det än kan vara med jämförelserna. Challenge Barcelona ska ändå vara en rätt så “snäll” bana, och det kan nog gå bra. Men sen hänger det inte bara på formen. Det hänger på dagsformen, alltså hur man tål värmen (ska bli ca 25 grader och sol) samt hur man mår, t.ex. kroppen och magen. Det återstår att se!

Mitt mål är iaf att ha en grymt rolig dag där jag får göra det jag älskar mest! Och har jag en bra dag förbättrar jag min tid från Kalmar iår: 11:18.

Tiderna att slå är alltså:
Simning:  1.20, 3860m
Cykling:   5.18, 180.2km
Löpning: 4.32, 42.195m
Totaltid: 11.18

Vad tror du, vill du gissa min tid?

>Snart dags!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *