>Challenge Barcelona: 12:00:00!

Ja så hur gick det igår under Challenge Barcelona undrar ni? Jag lyckades med konststycket att komma in på 12:00:00. Har ni sett en snyggare tid? haha
Det var en tuff dag i värmen, men jag kom 2a i min age-group. Alltid nåt!

Simmade på 1:30 (var en av många som simmade rätt mkt längre än tänkt)
Cyklade på 5:26 (bäst i min age-group)
Sprang på 4:53 (lufsade runt i värmen efter att ha bonkat lite, var ända 2a bästa tid i min age-group)
+ 9 min växlingar

Det blev inte den tid som jag hoppats på, men jag är nöjd ändå under omständigheterna. Det var en tuff dag för många igår. Det känns bra att jag höjt min “lägsta-nivå”, att jag ändå under en dålig dag ramlar in på 12h.
Simmade alltså helt fel på banan, cyklade rätt ok efter att ha varit i en svacka (satt och rullade i 27 innan jag vaknade till och tog tag i saken) efter 1 varv av 3. När löpningen sen började bonkade jag nästan direkt av värmen. Joggade suuuuperlångsamt, men kunde ändå öka farten på slutet och jogga om de som då börjat gå. För igår var det MÅNGA som gick. En hård dag alltså. Men också riktigt rolig!
Race report kommer här på bloggen såsmåningom! Nu ska jag njuta av semestern och fira av säsongen!
Se Grupos Femenino för age-group resultaten. (Växlingstider än inräknade i cykeltiden).
>Challenge Barcelona: 12:00:00!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *