>Tävlingssuget vaknar igen!

Här lär jag sitta halva natten och följa Ironman Hawaii som går just nu. Livesändningen finns på http://live.ironmanlive.com/ och det är riktigt spännande!
Knappt en vecka efter min egen tävling och tävlingsuget vaknar till liv redan igen. Det är inspirerande och taggande att se de tävlande flyga fram på cykeln längs med lavafälten på Hawaii. Den tävlingen som alla triathleter nån gång vill köra. En dröm att nå dit. Jag hejar på Pasi, Antti och Lelle som jag känner som kör. Go, go, go!
Men träningssuget har inte riktigt infunnit sig kan jag säga. Jag har vilat hela veckan, först på stranden i spanien, drickandes vin och slappandes med en bok. Sen vilat på jobbet i slutet av veckan. Nu är det helg och slappandet fortsätter.
Det enda aktiva idag blev en skön höstpromenad runt kungsholmen på drygt en timme. Det var rätt ok väder för att vara höst, kallare än såhär behöver det inte bli tycker jag. Sen är det kul med lite årstider och gula löv på träden. Men kan det inte bli vår snart igen? Jag vill ju tävla!
Inspiration live på dator, och lite triathlontidningar på det. Slappt!
>Tävlingssuget vaknar igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *