>Lite snäll mot kroppen

Det är rätt galet vad man halkar in i vardagen direkt igen när man kommer hem från en semester. Och speciellt efter en tävling, det går några dagar och så känns det som en evighet sen. Det var 10 dagar sen jag tävlade och hade en av årets bästa dagar! 10 dagar, och nu känns det så långt bort. Det är kallt ute och idag satte jag på mig långkalsongerna för första gången. Jo jag vet, tidigt. Men så är man skåning!
Även om jag inte riktigt fattar att det inte gått en evighet sen tävlingen, så kanske jag borde lyssna på kroppen som försöker säga mig det. Att den inte riktigt vill än. Det kanske är ok att vara stel just nu då.
Igårkväll försökte jag vara snäll mot mig själv och gå på yoga. Jag gick på ett SatsYogaAdvanced 75min pass på Odenplan, och den klassen brukar jag gilla. Igår var det dock ett nytt program sen jag gick sist (går ju inte sådär jätteregelbundet då), och jag orkade inte riktigt med alla nya hypade övningar. Så jag körde det jag orkade, och gjorde en massa hundar och grejer, och mjukade upp kroppen. Och i slutet får man ligga och krama om sig själv, det gillar jag.
Imorse var jag fortsatt schysst mot kroppen och tränade mer rörlighet och bålstyrkamed PT-Andreas. Också vid Odenplan och jag var på gymmet (ett annat dock) 11 timmar efter jag gått hem. Gym och inneträning är ju grejen nu när det är så kallt! Jag körde iaf en timmes bra bålstyrka för att jobba upp en stark kropp till nästa säsong. Det gäller att bygga en bra kropp nu. Inte bygga som i bodybygga, utan bygga med rätt byggstenar: kondition, styrka, mental styrka, smidighet, rörlighet. Allt det där som gör att man blir stark, snabb och snygg! Och glad :)
Så jag fortsätter min vila jag, och laddar med inspiration och en del sömn. Jag är trött. Men innan jag somnar läser jag i en av mina favorittidningar: 220 triathlon, en av många tri-magaxzine från England. Inspiration!
>Lite snäll mot kroppen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *