>

Det har blivit mycket spinning på sistone. Kanske till den grad att man kan tro att det är allt jag tränar. Tanken är ju att jag ska variera lite, men spinning är ju rätt snällt ändå, man kan ta i så mycket man vill, eller maska så mycket man vill och ändå köra med andra som kämpar som tusan :)
Jag fortsätter med min lite “lugnare” approach. Tränar för att det är skönt och kul, och bryr mig inte så mycket om hur hög puls jag fick eller prestation.
Och pulsen fick jag inte alls reggad idag. Det finns ju en sägen om att: om man inte reggat träningen (med pulsklockan, på funbeat.se eller vad det nu kan vara), ja då har den inte hänt! Men jag lovar, jag var på spinning ikväll!
Vet inte hur jag lyckades, men jag kom ju nästan försent till klassen, på en söndag utan så mkt annat planerat. Så jag kom precis dit för min biljett och in på klassen, satte på pulsklockan, men bandet hade jag visst helt glömt bort.
Oh well, jag var där och nu skulle det tränas! Jag mötte välkända ansikten där, som Glenn och Ann, och kände att här skulle det bli bra drag! Det var Michaels 90min klass på Odenplan som gällde ikväll.
Det var uppdelat i 3st 30min block. Efter lång uppvärmning var vi redo och körde allt från 8x20sek intervaller, till längre tröskelintervaller, både sittande och stående. Jag försökte påminna mig om att jag kör lugnt, men det var riktigt svårt idag. Det var ju så kul!
Jag trampade på bra, hyfsat driv i pedalerna, och drömde mig bort till triathloncykling. Tempocykling, och på min fina hoj. Min Valle som jag gillar så mycket. Synd att det inte blir mer utecykling på min svarta (snabba!) beast iår.
Men spinningen var ett bra substitut. Bra cykel-fokus-spinning i 90 min. Ingen aning om pulsen, men jag fick känna att jag lever. Hjärtat slår hårt, svetten rinner, jag trivs!

>Mer spinning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *