>

Jag hänger mycket på gymmet jag, ibland tränandes och ibland velandes! Ikväll var jag på gymmet, igen, men denna gången för att träna! Igår var jag nämligen där och vände.
Jag har en lite jobbig beslutsångest nu, eller ja inre battle kan man väl kalla det. Vad vill jag? Vill jag spinna, slappa, simma, äta glass, träna, titta på film i soffan, äta bra, äta glass kanske? Eller bara mysa under en filt? Eller kanske träna hårt? Ja vem vet, inte jag iaf!
Igår var jag velig som sjutton, och funderade på att boka av mina två spinningpass på Odenplan. Men precis innan det blev för sent (en timme innan) satt jag bara där vid datorn och väntade till det skulle bli för sent att avanmäla sig. Så ok, jag skulle visst träna.
Tog mig genom kyla och blåst, in till gymmet, hämtade biljett, var på plats och allt. Och så var det bara att byta om då. Jag gick in, och precis när jag skulle börja ta av jackan bara kände jag “NÄÄÄÄÄÄ“. Jag vill inte. Jag vill inte. Eller vill jag?
Jag stod där i några minuter och velade och sen kom jag fram till att jag är nog inte lat ändå. Kan jag ens vara det? Känner jag en sån olust för träningen och hellre vill åka hem och sitta i soffan och äta glass, då får jag väl åka hem då. Så jag traskade ut igen. No spinning for me.
Nu blev det inte både glass och soffan, utan jag fick till en kompromiss med ok mat men soffan och teve hela kvällen. Slappa helt enkelt, men utan att fylla kroppen med skräp, även om det känns rätt ibland.
Ikväll var jag på gymmet igen då, men nu kändes det bättre. Ikväll var det istället ettyogapass på 75 min som jag gick på. Ett SatsYogaAdvanced, med bra instruktör och helt ok rörelser.
Idag kändes det bättre än förra veckan, jag kom in i ett rätt bra flow och det kändes skönt att få sträcka ut kroppen. Jag är lite småstel i rygg/rumpa och det knakade lite sådär läskigt ibland. Men jag tror det var bra med lite yoga ändå, och skönt på avslappningen på slutet. Idag kände jag för träning, och då fick det bli det!
När jag kom hem vart jag hungrig, men det var inte glass som lockade idag, utan jag var sugen på god riktig mat: tomatsallad och lufttorkad skinka.
Så på denna fronten är det lite upp och ner just nu kan jag väl säga. Ibland är det toppen och ibland är det bara jobbigt. Men jag tar dag för dag i min vilomånad/återhämtningsmånad. Bara två veckor kvar och sen är träningen igång “på riktigt”, och då känner jag väl mig som en triathlet igen! (hoppas jag!)
Kvällens middag (tuggade inte i mig all basilika då va)
>Vila, yoga och mentala fighter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *