>

När man vilar kan man ju istället satsa på att jobba med motivationen. Och vad är bättre för motivationen än att planera nästa säsong?
Nu är jag anmäld till min första Ironmantävling: IM St George i Utah! Woohoo!! Mina första steg som triathlet tog jag i det förlovade landet over there, och nu åker jag tillbaka (efter 4 år) och kör min första IM där. Ska bli så roligt!

Tävlingen går den 7e maj, och är tydligen väldigt backig. Så backträning here I come! Hade tydligen fått rykte om sig att vara “the worlds toughest ironman”, ja så varför inte testa? Jättekul att ha en tävling att sikta mot, och att åka till USA och känna mig lite “hemma” igen.

Min första triathlon ever körde jag i februari 2007, på Berkeley (Cal). Vi på Stanford var deras konkurrenter såklart – Cal versus Stanford! Jag var dock inte den i teamet som var så mkt att räkna med, det var ju min första! En sprint som tog mig över 2 timmar att avklara, och som var känd som “the worlds toughest sprint“! haha. Vilket sammanträffande!
Nu i min vila har jag förresten uppdaterat lite på min hemsida KarinTri.com. Där finns ju resultat och alla race-storys från dessa lopp. Klicka på resultat så ser ni tävlingar, klicka på datum för att läsa storyn. Där kan ni också se varför det tog sån jäkla tid att genomföra första sprinten :) Men jag tog mig imål, så visst var jag en triathlet!

>Back to the U S and A!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *