>

Idag kände jag mig nästan helt tillbaka på banan, jag fick ju till en helt vanlig torsdagsrutin! Morgonsimning följt av idrottsmassage på kvällen, en rätt ok dag om ni frågar mig.
Jag lyckades (äntligen) ta mig upp tidigt för morgonträning, jag har försökt i en dryg vecka utan att lyckas, men nu gick det! Hade bestämt mig och skulle till badet och simma, och såg fram emot det.
Det gäller att inse att det faktiskt är vinter (typ!) nu, och klä sig därefter, så man slipper frysa när man går till träningen. Det blir ju så jobbigt då, och jag hatar att frysa! Men nu kom jag iväg och i tid till morgonsimningen med coach-Mike-gänget.
Det var ju första simpasset på länge, och det kändes. Jag var otroligt stel kände jag, och hade svårt med tekniken. Rörligheten var begränsad och jag kände att det var svårt att simma på bra. Men jag simmade på med de i min bana, jag drog tåget och höll koll på starttider och antal reps. Roligt!
På huvudserien kändes det rätt ok ändå, jag simmade på, fick upp flåset lite och tänkte på tekniken. Men det blev nog mest tankeverksamhet då jag hade svårt att få till greppet med min stela rygg och lats.
Här är dagens pass:
Insim 200.
10×50 (medley) @1:30
4×50 (halva längden ben, halva sim) 1:30

12×75 @1:40 (blev vila ca 15)
12×50 @1:05 (vila ca 10)
12×25 @0:35

100 nedvarvning
Totalt: 2800m, 75 min.

Ikväll var jag sen hos Karin, min idrottsmassör tillika triathletkompis som också körde Barcelona. Vi hade inte setts sen dess och snackade massor om allt som hänt sen dess, medan hon gav sig på min stela kropp. Ryggen, rumpan, benen, ja hela baksidan fick sig en omgång.

Jag kände mig rätt stel nu, och faktiskt nästan värre efter yogan i tisdags kväll. Konstigt tänker jag, ska man inte bli rörlig och smidig av all yoga? Nån mer som märkt av att man blir stel, eller är det jag som gör helt fel?
Skönt var det iaf att få uppfluffade muskler igen med lite bra blodgenomströmning. Massage, vila, lite träning och lite spikmatta på det så ska kroppen nog komma igång. Men jag har ju faktiskt några dagar kvar på oktober månad, min vilomånad. Men det var kul att testa på en torsdagsrutin ändå, det kändes bra!
>Torsdagsrutin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *