>

Idag har jag sprungit, halleluja! Första löppasset sen Barcelona, och lite kontraster var det. Ca 25 grader svalare, kallt ösregn och tidigt på morgonen. Men det var riktigt roligt, för jag hade sällskap av bästaste Sofie! (och hon kan springa den tjejen!)
Själv springer jag ju inte egentligen. Typ. Har ju bara sprungit 45mil i år totalt, varav 2 maror och en halvmara då, efter lite sim och cykel som uppvärmning. Så träningslöpningen har legat lågt, mestadels p.g.a skadekänningar och sånt i början av året. Men tydligen kan man bli bra på att springa genom att cykla mera :)
Men nu funkar ju löpningen, så det är bara att börja lite lugnt igen efter tävlingssäsongen och vilan. Idag fick det bli en mysjogg!

Dagens outfit: tunn mössa Nike, vinterjacka Newline (långärmad underställströja Craft under), vintertights Craft, Adidas Adizero Tempo.
Jag mötte upp med Sofie vid rålis imorse, och det var tomt i stan. Om det berodde på den tidiga morgonen eller regnet spelar inte så stor roll, skönt var det iaf!
Vi joggade runt kungsholmen en sväng, och joggade lugnt och snackade massor. Mycket som hänt sen sist, och när man springer och pratar så går ju tiden så fort! Och så blir man glad, av både träningsendorfiner och trevligt sällskap!
Efter turen var vi genomblöta, men det tänkte man inte så mkt på under tiden. Men jag blev snabbt kall när jag slutat springa så en varm dusch passade riktigt fint. En bra söndagsmorgon, och sen får man slappa hur mycket man vill!
En lugn första tur, lugnt tempo, låg puls, och en skön känsla efteråt!
Löpning
Totalt: 9.5 km
Tid: 1:01:32 min
Tempo: 6:29
Puls (medel/max): 132/148

Två glada löpare efter ett pass i ösregn!

>Morgonjogg i regnet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *