>

Viloveckan fortsätter, med en massa promenerande. Det är en bra kompromiss, när man ska vila men ändå vill röra på sig litegrann.
Igårkväll blev det powerwalk med härliga MarathonMia. Vi hade inte setts på ett tag och gick nu i mörkret och pratade bort kvällen. Hade tydligen mycket att prata om för vi var ute i 1h 45 min! Blev en sväng in mot stan och sen runt kungsholmen. Riktigt trevlig rask promenad!
Idag tog jag en lång sovmorgon, som jag längtat efter länge. Nu äntligen ska jag få ordning på tröttheten, bota den alltså.
Men när jag väl vaknat gav jag mig sen ut på en powerwalk igen på förmiddagen. Det var soligt och skönt, och det var jag och barnvagnsmaffian ute. Gick en lång sväng runt kungsholmen igen, nu bara med mina egna funderingar som sällskap, och var ute i 1h 20 min.
En skön start på min vilohelg. I helgen blir det lugnt, och så ska jag sätta mig ner och planera in mål för säsong 2011. Kul och motiverande!

Morgontrött även efter många timmars sömn.

Soligt och vackert längs med kungsholmens strand!

>Powerwalkande

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *