>

Helgen har varit väldigt lugn, en hel vilohelg med bara några timmars powerwalkande. Tid för reflektion och funderingar kring vad jag vill inför nästa år och säsong. Jag känner mig laddad och redo att sätta igång med träningen.
Jag fortsätter mitt framgångskoncept att träna och coachas av Pasi. Vi har hållt ihop nu i 2 säsonger så varför inte fortsätta? Mitt 2011 kommer bli grymt!
Träningen sätter igång igen imorgon, och fokus just nu kommer att ligga på simning, spinning/trainer, samt en del styrketräning. Både styrka för bål, och lite allmän styrka för att bygga upp kroppen så den pallar med all träning som komma skall. Löpningen ska sättas igång lite lugnt, men fokus där är mer på regelbundenhet än på snabbhet eller mängd.
Träningen i allmänhet kommer att sättas igång successivt, det är rutinen som är viktig nu, inte hårda pass. Men förbränning och mängd skall trappas upp allt eftersom.
Imorgon gäller det – nu kör vi!

>Träningsstart för säsong 2011

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *