>

Jag gillade Challenge Barcelona som tävling, och nu gillar jag dem än mer! Idag fick jag ett paket, rek paket som jag gick och hämtade ut. Från Spanien.
Ett paket med mitt pris från tävlingen, en fet pokal! Jag kom ju 2a i min age group, men hade ingen aning om det och missade helt prisutdelningen. Lite klantigt och jag grämde mig litegrann, synd när man ändå placerar sig! Men jag fick ju skylla mig själv, tänkte jag.
Skickade iaf ett litet mail med en snäll fråga om jag möjligtvis kunde få priset hemskickat. Hörde inget av dem och tänkte att det var kört. Men så idag kom pokalen! Vad gulligt av dem att skicka hem den. Vad glad jag blev! Största pokalen i min medalj/pokalsamling hittills!
Challenge Barcelona gjorde min dag :)

>Fet pokal!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *