>

Imorse studsade jag ur sängen 05.27 som vanligt då. Med motivation går det lättare, eller så är det vintertidsomställningen, att man tror klockan är senare. Hursom, så kom jag upp och åkte till e-badet för lite simning.
Vi var många som simmade imorse i gänget, och det var lite trångt i banan. Först var det lite halabaloo i banan, men med lite ordning och sim-diktatur fick vi ordning i ledet! ;) Vi körde på hela passet och peppade varann och hjälptes åt att räkna. Jag körde först och räknade och berättade för alla vad vi körde, haha. Vi höll ihop riktigt bra under passet.
Jag var lite ovan kände jag idag, simningen kändes stel. Det var svårt att få till bra teknik, men ju mer jag simmade desto bättre kändes det. I slutet körde vi navy seals, roliga tuffa 50-or och jag och Sofie stannade till slutet för att avsluta HELA passet. Sen blev det bråttom in i duschen och på väg mot jobb. Men vad skönt det är att köra hela passet och inte “fuska”. Skönt iaf mentalt. Vi fixade det!
Här är dagens pass:
Insim 200.

– 16×25 @0:40([en lös, en max)
– 600m (fartlek: 50 löst 25 hårt, 25 löst, 50 hårt)
– 16×25 @0:45 (ax/max/relax/halvamax)
– 600m (fartlek: 12,5löst, 25max, 12,5löst)
– 8×50 Navy Seals
– Vattentramp 3 min.
Totalt: 2600m, 70 min.

>Morgonsimning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *