>

Dagens träning blev inte riktigt såsom planerad, men veckan är ju inte slut än, så det finns chans att få till alla träningspass ändå! Och så är det skönt att ta sovmorgon ibland.
Men ikväll fick jag iaf til lite träning, blev grymt bra spinning på SATS Hötorget. Jag, tidsoptimisten, kom dit med andan i halsen, snabb-bytte-om och hann in precis i tid. Och vid min sida hade jag Sara, med sin träningsglädje!
Sara hade värmt upp med Pias 55 min pass, som jag tyvärr inte hann till. Men det hade varit hårt! Nu var det Andreas Tour De France 75 min pass och jag var taggad och redo att köra på rätt hårt jag med. Jag tänkte på Sara som nu körde 2 timmar, egentligen ingenting mot när hon körde 24h spinning för en månad sen. 24h på spinningcykel! Otroligt imponerande, och jag blir inspirerad av henne varje gång jag själv spinnar. Det är pannben det!
Passet bjöd på lång uppvärmning som vanligt, och riktigt bra musik. Det var en speciell känsla under klassen, alla peppade varann och vi följde kartan som projiocerades på väggen. Det var flackt, spurtpris, backar och tuffa tag.
Jag kände mig stark idag och trampade på bra. Svetten forsade verkligen, och jag bara körde på. Hade bra driv, körde både tempoställning, vanligt och en del stående. Fokuserade på bra teknik och bra rundtramp. Fick upp pulsen högt (för mig) idag, med snitt/max på: 151/176. Ingen mjölksyra i musklerna, men låg och kämpade på under tröskeln.
Stark, glad, pigg, svettig, och med härligt sällskap = riktigt rolig träning!
Efter träningen gick vi sen och tog en kvällskaffe. Pepptalk, funderingar och mål för året som kommer. Var en trevlig avslutning på kvällen. En bra kväll, efter en bra dag!

Kaffe med Sara efter träningen
>Tuff spinning och kvällskaffe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *