>

Igår torsdag blev en helvilodag. Att komma upp ur sängen var svårt och simpasset missades då tyvärr. Men vila är väl bra det med. Det är därför jag inte planerar in vilodagar, de brukar bara “hända” ändå.
Igårkväll var jag på massage hos Karin. Min varannanveckas stående massagetid. Bra för stela muskler, men också bra för kroppen i allmänhet. Såg en studie som nu bevisade att massage har en positiv inverkan på kroppens immunförsvar, samt minskar kroppens nivåer av kortisol, stresshormon. En bra investering helt enkelt!
Idag började dagen med en lång powerwalk. Jag tog lite sovmorgon, behövde inte ge mig ut redan vid 06, utan gick lite senare. Blev den långa rundan runt kungsholmen. Lite kallt och friskt, men jag gick snabbt så jag fick upp pulsen lite. Sköna 75 min började dagen bra.
Nu blir det lite hemmafix och snart sticker jag iväg till gymmet för lite mer träning. Styrketräning ska ingå i försäsongsträningen, så det börjar nu!

>Morgonpowerwalk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *