>

I helgen var det simhelg med coach M på badet ute i Vårby. Hela gänget var där, och jag tog mig också dit, fast bara på ett av de tre passen. I lördags morse åkte jag med Sofie ut till badet, lagom tidigt en lördagmorgon. Kl.07-10 höll vi sen på med simning av alla de sorter.

“Camp Of Darkness” var temat och det var massor av olika stationer som vi genomförde i små grupper om 4-6 personer. Träningssnack, säsong och kommande säsonger diskuterades och varvades med bra simning.

Efter lite insim, filmades vi i början, både från sidan och framifrån. Det är toppen för att kunna se hur man verkligen gör, och inte hur man tror man gör, och för att sen ha något att jämföra med. Förhoppningsvis ska man ju bli en supersimmare såsmåningom!

Sen körde vi de olika stationerna som var bl.a:

– 24×25 teknik
– 20×50 vo2max varannan lugn/hård
– 2×25 max
– simintervaller i gummiband.
Sist en 25a max på 19.7.

Jag simmade på och tänkte teknik och de tips jag fick av coachen. Men jag var inte särskilt taggad idag kan jag inte säga. Men vi betade av passet, och tiden gick. Efter de 3h i poolen åkte vi sen för en fika. Trevlig fika i trevligt sällskap, men sen när jag kom hem vart jag riktigt trött.

Trött, omotiverad och opepp var temat för helgen. Jag kände mig bara inte sugen för mer träning, och kände mig inte riktigt “redo” för allt. Har inte hunnit ladda om riktigt än.

Så det blev inte fler simpass för mig i helgen, jag bara hade ingen lust. Men jag hoppas att jag kan ladda om snart igen och vara pepp och på G.  Både kroppen ska vara utvilad och med, och viktigast av allt: huvudet. Man vill så mycket, men ibland funkar det inte. Då får man släppa efter och sen ta nya tag. Inte hela världen.

Här simmar jag:

>Simlördag och tappad lust

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *