>

Till helgen åker jag upp till Sundsvall för lite miljöombyte och rolig träning tillsammans med Sara & Klas, två triathleter och riktigt goda vänner. Pepp, motivationsladdning och bara en rolig helg har vi att se fram emot.
Något som kan behövas lite då och då, och tills dess ska jag ha kravlat mig upp ur opepp-känslan. Jag såg på deras klubb: Alnö Race Team hemsida att de annonserat att jag gör ett gästspel och tränar med dem. Och att jag nämns som “sveriges gladaste triathlet“. Haha, oups, nu får jag ta mig i kragen! ;)
Så är du i Sundsvall i helgen eller medlem i ART så ses vi till helgen då! Simning och löpning på schemat, och jag ska dela med mig av mina triathleterfarenheter som jag skaffat mig hittills! Och lite träningsglädje såklart!

>Gästspel i Sundsvall

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *