>

Ok, helgen blev väl inte riktigt såsom jag tänkt, men jag ska inte klaga. Drygt 5h träning får väl anses ok. Lite blandat och bra, men långt ifrån planen.
I lördags var jag på 3h spinning med triathlonklubben. Det blev dock ett riktigt lugnt pass för mig, även om jag ville mer. Jag var helt enkelt inte på G. Jag hade svårt att fokusera, svårt att få till ett bra driv, trivdes inte på spinningcykeln och musiken var inte min cup of tea. På spinning känner jag att vissa saker är väldigt viktiga för att få till ett bra pass. Just att det är så mentalt så påverkar det också mycket om man inte “är med”.
Jag försökte en del att få upp pulsen, men den ville inte. Hamnade på ett snitt på 107, max 134 under de knappt 3 timmarna. Som en superlugn fikarunda på Mallis i början av säsongen alltså. Men jag cyklade iaf. Jag gav inte upp. Jag funderade på att bryta tidigare, men så tänkte jag att när det känns för jävligt ute på cykeltur så måste man ändå cykla hem, inte så mkt val. Och nu gav jag mig inte det valet här heller, jag skulle cykla tills jag var framme (tiden ute).
Idag hade jag tänkt haka på SPIFs 3h-spinningpass men lyckades istället försova mig. Jag skäms för det och jag borde varit där! Grr. Jag har blivit en mästare på att snooza och jag ska arbeta bort det direkt. Start nu!
Mitt mål med veckan som kommer är att:
1. lägga mig i tid.
2. gå upp i tid för morgonträning.
Sådär, då var de nedskrivna då, och måste föjas, haha!
Idag blev det alltså istället lite powerwalkande mitt på dagen, mest för att jag ville passa på att få lite dagsljus och motion i ett. En timmes rask promenad runt holmen.
Senare på kvällen mötte jag upp med Sofie för lite skön kvällslöpning i mörkret. Jag sprang från mig och vi möttes på västerbron i vinden. Sprang sen ett varv runt Årstaviken. Mörkt, lite svalt men en härlig jogg med bra sällskap!
Vi sprang väldigt lugnt och snackade massor. Jag ville mest bara jogga för att jag kunde, ingen tidspress eller kilometertider att jaga. Vi sprang där i mörkret och avslutade helgen på bästa sätt.
Löpning
Totalt:13.2 km
Tid: 1:28:43 min
Tempo: 6:44
Puls (medel/max): 135/160

>Helgen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *