>

Damn it, nu är klockan redan 22 och nu ska jag sova! Typ NU! Det får bli ett jäkligt snabbt och kort blogginlägg idag, för sömn är ju steg 1 i att komma upp i tid imorgon bitti för morgonträning.
(Steg 1: gå och lägg dig för sjutton! Steg 2: gå UPP när väckarklockan ringer)
Anyways, imorse failade jag ju rejält med att komma upp, men jag skyller på sömnbrist och att jag inte följde steg 1. Sen en dag på jobbet, med lunchpromenad i snön inslängt för att iaf få lite dagsljus.
Efter jobbet åkte jag till SATS Odenplan för lite spinning. Ja 2 timmar då, två pass på raken. Först var det Mickes Tour De France-pass, och sen Carolines pass. Och vet ni,idag var spinningen hur bra som helst! Jag var taggad, peppad och såg fram emot det hela dagen.
Så visst bestämmer man själv om man ska ha kul eller ej, det sitter i huvudet! Sen att passen var bra, musiken var helt i min smak och upplägget helt ok, ja det hjälpte ju iaf min mentala pepp att säga till mig att köra hårdare!
Så 120 min spinning ikväll, massa “backar” och hård körning. Puls (medel/max): 138/165. Roligt, roligt! Och nu ska jag försöka stå emot adrenalinkicken som gör att jag inte alls är trött, och gå och lägga mig och sova. Att dricka te var kanske inte det bästa heller, men visst måste man kunna tänka sig trött? Så, gonatt folks!
>Rolig spinning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *