>Jag lyckades vakna imorse i tid för att morgonträna. Yes, jag lyckades lura upp mig själv! Om ni undrar vad tricket var, är det att sätta radion på väckning några minuter innan alarmet. Tänk att jag helt hade glömt bort det innan, det är ju smart! Då väcks man lite “snällare” och sen hade jag även 2 alarm på 2 olika mobiler då :)

Var på simträningen och var faktiskt inte dödstrött för en gångs skull. Var taggad för att simma och det var riktigt roligt idag! Det var dock ett tufft pass och jag kände mig trött i axlar/rygg på slutet, men genomförde hela passet. Dock var jag helt klart sist i bassängen (av vårt simgäng) nu igen.

Vi körde längre set truckarfart som ökades som en stege, blandat med hårda/lugna 25:or. Jag körde som loket i vårt tåg och tror iaf att jag lyckades simma rätt så jämnt. Jag fick dock simma om en del av de andra i slutet. Men vi fixade det bra tycker jag. Jag och Lisa höll varann sällskap i slutet när alla började droppa av. Jag fick öva mig på att räkna längder idag igen, och blandade med lite coola voltvändningar ibland, men inte alltid.

Här var dagens pass:

Insim 400ez.
100 + 2×25 (en hård en lös) vila 10sek/starta lämpligt
200 + 4×25 (en hård en lös)
300 + 6×25 (en hård en lös)
400 + 8×25 (en hård en lös)
500 + 10×25 (en hård en lös)
600 + 12×25 (en hård en lös)
100 löst
Totalt: 3200m, 1h 25 min.

Ikväll hade jag tänkt springa ute, men när jag promenerade hem efter jobbet var det glashalt och det var svårt att ta sig fram. Snålblåsten och vinden lockade inte heller. Så jag hade matlagningskväll: blev tipsad av Sofie häromdagen om Saras recept på Lasagne på Aubergine, så det lagade jag!

Fixade lite hemma emellan, och hann köra mitt coreprogram på 15 min medan lasagnen svalnade. Bra kväll ändå, och träningsväskan är redan packad till imorgon, då blir det radioväckning igen!

>Morgonsim – I made it!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *