Veckan började inte så bra med fortsatt krasslighet. I onsdags kände jag mig dock bättre och längtade efter motion, så jag var med Sara på spinning på kvällen. Vi gick på Disco-Glenns superpass på Medis, och jag tänkte ju att jag skulle ta det lugnt. Hur tar man det lugnt på bra spinningpass egentligen? Man blir ju smått hetsad ;) haha

Jag försökte ta det lugnt, men körde på nog lite för hårt kan tänkas. Jag körde på ok, men kände mig inte helt 100, jag tyckte pulsen stack iväg snabbt och hade svårt att få den lugn efteråt. Men det var ett kul pass, bra intervaller som vanligt. 90 min intervaller, bl.a: 60/60, 20/40 och sen 5x4min på slutet. Puls: 153/171.

Glada efter ett bra pass

Det var grymt skönt att få röra på mig, men jag kände sen på kvällen att jag kanske inte ritkigt varit redo. Och dagen efter kraxade jag mer än vanligt på jobbet. Inte sjuk, men inte friskare heller.
Vågade sen inte träna på så mkt utan det fick bli powerwalkande i fredags. Ville inte utsätta kroppen för mer träning innan den var bättre igen. Jag gick dock en rask promenad på 60 min. Slirade runt i snön runt kungsholmen. Såg tomten ute på vattnet vid norrmälarstrand.

Tomten kommer på vattnet iår

Vilade i lördags med, en vilodag hit eller dit. Jag ville inte träna och sen bli sämre igen, såsom efter onsdagens pass. Lite promenerande igen, och solljus, men jag började nu längta efter mer träning igen. Att få svettas och ta i, det är en skön känsla!
Så idag var det dags. Nu skulle jag vara frisk igen och träna lite. Det fick bli spinning igen, och ett nytt test och se om jag är frisk. Jag startade lite lätt med ett 3-timmars spinningpass. Gick på SPIF-triathleternas spinningpass vid Lindhagen, och vem var det som körde? Jo Disco-Glenn nu igen! Toppen!
Det var riktigt bra och roligt pass! Rätt så tufft för att vara 3h, men jag fixade det! Kände mig lite osäker i början på om jag var helfrisk, men kom snabbt in i det och kunde köra på. Svårt ibland att avgöra om man är trött för man är krasslig eller för att man är ur form, haha. Lite snörvlande, men mkt bättre känsla än i onsdags iaf!
Vi körde intervaller i några timmar där i spinningsalen. Grym musik, bra drag och grymma triathleter i salen. Alla starka och ingen vek ner sig. Vi körde bl.a: 30/30, 2min/1min, 5x10min med 2 min rullvila och sist en trappa på 1-2-3-4-3-2-1min med 1 min vila. Puls under passet blev: 151/170.
Jag körde på så gott jag kunde och blev rätt trött på slutet. Drack bara vatten under passet, men hade tryckt i frukosten rätt nära inpå innan, och under intervaller är det nästan lite svårt att äta. Det var snarare att frukosten höll på att komma upp…
Well, att köra på vatten fixar jag. Det var riktigt kul att träna igen! Efter passet drog vi sen på söndagsbrunch och träningssnack. Att bara vara efter ett skönt träningspass, så nice.
Hälsosamt eller ej, så kan jag säga att jag mår som allra bäst av mycket träning. Nu börjar jag känna mig som vanligt igen! Äntligen.
Spinnat igång igen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *