Veckan startade lugnt med en vilodag i måndags. Idag var det ny dag och jag var redo igen för att köra på. Det har blivit en bra träningsdag, jag körde först simning imorse, lunchpromenerade i snön i knappt en timme (men det räknas inte som träning ju), och sen dubbelpass spinning ikväll. Jo man kan nog säga att jag är frisk. Om man nu kunde säga det högt. Peppar, peppar! Ta i trä!

Det var skönt att vara i poolen igen imorse, just den där känslan av att “forsa” fram på/i vattnet är oslagbar. Jag körde i bana 3 igen med mina kompanjoner och vi betade av ett bra pass idag. Jag tog det lite lugnt för att det ändå var ett tag sen sist.
Här var dagens pass:
Insim 150.
6×50:
#1-2: 25 demont h/v – 25 swim
#3: 35 tretagsglid – 25 swim

400 Lång taglängd. Truckarfart. Gärna med dolme.

3x(1×100 truck + 4×75 tröskel)
Starttid: 2:15, 1:30.
100 avbad.
Totalt: 2150m, 60 min.

På lunchen mötte jag upp med Sara och vi promenerade i ett underbart vinterlandskap i Hagaparken. Skönt att komma ut och få sin ranson dagsljus. Även om promenader inte är träning, så känns det som att de är viktiga under vintern. Eller ja,solljuset är viktigt, sen vad man gör ute är en annan sak, springa, gå, halka fram, whatever.
Ikväll blev det sen dubbelpass spinning. Jag körde pass på Odenplan och det var först ett gult förkoreograferat SATS-spinningpass på 45 min. Väldigt uppstyrt, men bra genomtänk musik och takt och sånt. Jag körde på så bra jag kunde och fick upp pulsen och svetten. Men jag kände mig grymt stark, och knappt flåsig. Skön känsla, att bara ORKA.
Sen fortsatte jag på 90 min passet efteråt. Det var mycket mer cykelinspirerat pass och väldigt roligt! Jag var lite irriterad på spinningcyklarna och dess sadlar som gör att man sitter konstigt och får ont i baken, men efter ett tag lyckades jag glömma bort det och bara fokusera på spinningen. Det var grymt bra och jag körde på och svetten bara forsade. Vi körde bl.a:  35 min backe med 30 sek intervaller blandat, sen 20 sek rusher, 5 min backar, ja lite allt möjligt. Puls första passet: 130/164. Puls andra: 142/164.
Det var roligt att köra på och tiden gick fort! Insåg dock när jag stressade i duschen att klockan var rätt mkt och att kvällen bara försvunnit. Ja dagen också. Men jag hann med en del ändå. En skön dag, och jag har en grym känsla i kroppen. Jag är stark och jag kan. I’m back!
Back in business

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *