Nackdelen med att träna mkt på kvällen är att man kommer hem sent. Då kommer man också i säng sent. Och så är den dåliga snurran igång. Så imorse orkade jag inte med någon träning, utan tog mig en “sovmorgon”, ja 7-8 timmar fick jag ju ihop.

Ikväll var det dags för mer spinning, jag är spinningfrälst när det gäller bra pass! Jag var nog dock piggare i huvudet än i kroppen idag. Jag gick på Glenns 90min pass på Medborgarplatsen. Musiken grym, kände igen upplägg och allt och det var bara att köra på. Det var bara det att efter uppvärmning och inledande 10x 30/30 intervaller, så vart benen lite sega. Inte jättetrött, men liksom en trötthet i kroppen som smög sig på. Lite tunga ben, lite låg på energi.
Men det blev bara att jag fick sänka ambitionsnivån och bara vara glad för att kunna träna och svettas! Vi körde intervaller i mängder som vanligt, och det var kul, men jag fick peppa mig själv och det var flera gånger jag märkte att jag drömde mig bort. Jag hade inget toppfokus men jag hängde i.
Pulsen låg väl runt 140 i snitt och svetten rann. Idag testade jag att för skojs skull väga mig före och efter klassen. Även om jag drack en flaska vatten (7dl) så vägde jag 1 kg mindre efter passet. Jag svettas alltså rätt rejält! Har en fungerande, stark kropp. Som kanske behöver lite spinningvila i någon dag nu :)
Mer spinning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *