Nu är veckan redan slut, och helgen blev inte riktigt träningshelg som jag först tänkt. Men i torsdags blev det iaf ett morgonsimpass som planerat! Jag var rätt trött, men kom iväg till badet för att köra.

Jag hoppade lite mellan banorna idag innan jag hittade rätt, men körde sen passet med 3 till. Vi körde på bra, men jag blev trött i kroppen på slutet, och då “tappar” jag armbågen. Måste jobba på tekniken. Nöta, nöta!
Simpasset:
Insim 200.

18×50 1-3 uppvärmning.
(Körde lite många då jag bytte bana).
3x(200 truck + 6×50 tröskel)
Starttid: 4:00 + 1:15

200 cooldown.
Totalt: 2800m, 65 min.

Sen blev det inte mer träning. En julfest på det, och utgång och sen vart man bakis och trött resten av helgen. Riktigt kul, och nice ibland. Men jag förstår att man inte blir så sugen på träning om man partar hårt varje helg. Idag blev det en lugn promenad i solen, och nu laddar jag för en ny bra vecka. Äntligen måndag igen!
Simning, julfest och slappande

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *