Det är mörkt och kallt och jävligt ute. Iaf under ens lediga tid, på dagen sitter jag och suktar efter vintersolen och snön där utanför kontoret. Men nu är vi snart på bättringsvägen! Om en vecka börjar det bli ljusare igen, jag längtar!

För att få lite dagsljus tar jag ofta en lunchpromenad i Hagaparken. Men annars blir det inneträning för min del, morgon eller kväll. Igår höll jag till på SATS Odenplan och körde2st spinningpass.
Det var grym träning och jag gillar faktiskt spinning. Men det vanskliga med spinningär att det kan vara allt från kasst till underbart. Beror på många olika faktorer, som t.ex instruktör, musik, ens egna fokus och engagemang. En del att hålla koll på alltså, men igår fick jag till två rätt hyfsade pass ändå.
Första passet var uppbyggt på en intervalltrappa, hela passet. Efter uppvärmningen körde vi 5-4-3-2-1-1-2-3-4-5min intervaller med 1 min vila emellan. Lite blandad kadens och motstånd under intervallerna och det var kul. Tiden flög förbi och det enda man behövde fokusera på var bara här och nu, nästa intervall, vad gör vi, hur lång är den.
Efter 1 timme var det sen nästa pass, som jag gått på en del nu i vinter. Kände igen musik och upplägg och gillar det mer och mer. Det var 3 pulshöjande intervallblock under passet, och lite annat däremellan. Bra driv i benen hade jag, utvilad efter helgen!
Idag var jag istället på SATS Stadshagen och körde lite träning på konditionsmaskinerna. Började med rodd, bestämde mig för 30 min där. Min morot för att gå dit och träna idag var dock att jag hade en nyladdad ipod med ny bra musik. Trodde jag ja. Märkte när jag startade att det hade blivit nåt fel så jag hade bara 3 nya låtar. Jahapp, det fick alltså bli 3 låtar, totalt 11 min på repeat hela träningspasset igenom. Tur jag gillar enformig musik ;)
Efter rodden, då jag fått ont i rumpan, hoppade jag på en crosstrainermaskin istället. Körde där i 60 min, lyssnade på mina låtar och bara körde på. Kom inte upp så högt i puls som på spinning, men det får väl räknas som träning ändå. Svetten rann och jag mådde bra! Jag ska överleva vintern, snart är det sommar igen!

 

Inneträning is the shit

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *