Idag blev det vilodag, och istället inspirationsdag. Jag måste nog ta tag i sovmonstret nu och inse att det är kört, jag lär aldrig sova ut ordentligt och vakna utvilad. Ständigt trött i denna vinter, grr. Sovmorgon imorse och ändå supersvårt att vakna.

Jag kom ut på min vanliga lunchpromenad idag och fick min dos dagsljus. Även om det är kallt så värderar jag den korta stunden ute högt. Solen skiner och det är rätt så fint och mysigt ändå! Idag var andra gången jag mötte Szalkai på exakt samma ställe på hans joggingtur och min lunchpromenad. Snart har jag stenkoll på hans rutiner, så ofta som vi ses!
Det var inte enda “kändisspaningen” jag lyckades med idag. Ikväll gick jag på Coltings boksignering/julmys-stund på Runners Store. Det var kul för det var värsta reunion, eller ja bloggträff kan man nog kalla det. “Alla” var där, haha :)
Colting berättade om sin nya bok, “Den Nakna Hälsan”, och vi minglade efteråt och han signerade massor med böcker. Ska bli intressant att läsa, och jag är säker på att den blir utläst snabbt. Sen vill ja ha en ny bok Jonas, så kan du börja skriva på nästa snart? Inspiration i mängder! Det var en trevlig kväll och jag gick peppad därifrån. Redo för fortsatt bra dagar resten av veckan. Jag ska överleva vintern.

 

Vila och inspiration!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *