Då står man och huttrar och köar utanför badet för att få komma in först av alla. In, snabbt byta om och ut och hopp i bassängen. Idag kom jag i tid till simträningen och det kändes riktigt bra. Mörkret är där, kylan är påtaglig där ute, men jag tar mig till badet och ligger och matar längder i poolen. Ja inte själv då, tillsammans med alla roliga simpolare såklart!

Idag körde jag i vanliga bana 3 igen, och vi var 5st som körde tåget ihop. Det var ett längre pass på g, men vi körde dock inte hela. Jag var loket till tåget och vi matade på och höll koll på längderna.
Det kändes bra att simma, iaf i början. Jag körde på, och fick lite extra vila ibland då jag väntade in. Men det kändes lagom idag, jag orkade inte ligga i nästa bana och jaga fötter utan var nöjd i den långsammare banan idag.
På slutet blev jag tröttare i rygg/axlar och kände hur tekniken försvann. Var nära att ge upp, men på slutet körde vi den sista 200-ingen lite mer hårt, och jagade varann. Jag simmade först men blev omsimmad på slutet av fenfuskare ;) haha. Nej men jag startade ok men dog på slutet, fick 1:40 + 1:53 = 3:33 i tid där, så var lite trött ändå.
Kul var det! Simträning inne i en lagom varm pool en tidig morgon, kan inte bli bättre. Sovmorgon kommer faktiskt på andra plats, simträningen rules!
Dagens pass:
Insim 300.

12×25 fart 1-4
200 5-taktsandning
8×50 1-4
200 5-taktsandning
5×100 1-5
200 5-taktsandning
3×200 1-3
100 avbad
Totalt: 2800m, 72 min.

Ikväll var jag på idrottsmassage hos min kompis aka triathlet Karin. Jag var lite stel i ben och rumpa och det tog ett tag innan musklerna släppte taget och jag fick fluffiga mjuka muskler, redo för lite mer träning. Skönt!
En tidig decembermorgon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *