Veckan började bra med lite spinning, som vanligt! Nu i juletider är det vikariernas pass och då kan det verkligen bli lite hur som helst. Man får göra det bästa av det helt enkelt!

Ikväll var jag på två spinningpass på SATS. Första passet var en vikarie som jag aldrig kört för förut, och det var nog bra det. Jag taggade ner lite, ville inte lägga för mkt energi på att det var konstiga takter i musiken till upplägget. Jag körde på lite för mig själv istället. Men tittade mig omkring och skrattade lite och kände mig som på spinning för tondöva. “jaaa men nu trampar vi till takten!” ropar instruktören och visar en helt annan takt med händerna. Åkej.
Och på slutet körde vi jumps! Det måste ha varit 10 år sen sist! Jag fick lite flashbacks till när jag själv jobbade som spinninginstruktör på det lokala gymmet back in the late 90’s.
Jag trampade på iaf men det var lite svårt att få upp pulsen och total dedikering och motivation till passet. Men jag såg fram emot nästa pass, hoppades på att det skulle vara vanliga instruktören där.
Och efter en timme, så satt jag kvar och trampade och yes, det var den instruktör som jag gillar på pass två! Grymt. Ett bra pass, genomtänkt, bra musik och jag trivs och då kan jag också bränna på.
Så det blev en riktigt bra avslutning på spinningkvällen. 2h spinning, och pulsen hamnade på medel/max: 133/163 resp 147/170 på de två passen.
Spinningmania

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *