Imorse gjorde jag nåt jag inte gjort på väldigt länge – sprang morgonjogg! Det var tack vare att jag bestämt träff med Mia som gjorde det hundra gånger lättare att komma upp och ut i kylan.

Jag kände mig rätt pigg när jag gick upp. La mig i tid igårkväll men hade faktiskt lite svårt att somna hungrig, eftersom jag var på min fastedag igen. Men till slut så.
Var ute lite efter kl.06 och det var väldigt fint ute! Ljust, snöigt, lugnt, mörkt i himlen. Som vanligt alltså, jag tänkte att det hade lika gärna kunnat vara eftermiddag. Ser likadant ut hela tiden. Men skillnaden var att det var helt tomt ute. Lugnt.
Jag joggade bort till st.eriksbron där jag väntade in Mia, jag var i tid för en gångs skull! (tidsoptimisten här). Sen satte vi igång en lugn snackejogg lilla rundan runt kungsholmen. Vi babblade på, jag lät Mia snacka mest för jag tyckte det var lite tungt idag. Sa till att vi fick sakta ner lite, haha.
Var det snömodden, att det var bakhalt, min dåliga löpkondis, de tunga icebugsen eller bara det faktum att jag inte ätit på 36h som gjorde det tungt? Inte vet jag. Och det spelade inte så stor roll heller, vilken fart vi hade var ointressant, vi joggade på där i lugnet, och fick snackat om allt möjligt.
Men tiden gick för fort! Vi hade behövt ett 5-milapass för att avhandla allt vi ville diskutera! Dock fick 48 min räcka, för sen skulle jag till jobbet, och Mia skulle ta en löprunda till med sin dotter.
Social löpning, så mysigt och trevligt! Tack Mia för att du fick ut mig!
Löpning
Totalt: 6.9 km
Tid: 48:15 min
Tempo: 7:01
Puls (medel/max): 145/185
Morgonjogg med Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *