Idag var det halvdagsjobbande och då hinner man faktiskt med lite dagsljus en vinterdag. Jippie! Jag passade på och stack ut i kylan (som kändes som minst -15 idag enligt mig, skåningen) för att springa lite.

Mötte upp med superspringaren Sofie som alltid joggar både till och från våra löprundor ihop. Bra! Så då är hon lite, lite uttröttad innan jag ska springa, så hon står ut med mitt långsamma vintertempo.
För inte gick det fort idag heller, det var segt! Men det var kul att springa med Sofie, och vi snackade massor under tiden vi sprang runt Kungsholmen. Vi joggade på där på de fina gångvägarna med packad snö, och njöt av att få lite ljus!
Näst sista dagen på året, och vi gick igenom en del som hänt under året, tänk vad mkt man hinner med, både upp och nedgångar. Men jag tycker 2010 har varit ett toppenår för mig. Jag återkommer med en sammanfattning aka årskrönika framöver!
När vi sprang idag så hade jag mina gamla icebugskor på mig, och klart de gör ju att man får bättre fäste, men jag blev sjukt irriterad på dem idag. Jag vet inte om icebug har förbättrats avsevärt de senaste åren, men mina skor känns tunga och klumpiga som byggarkängor. Hårda, stela och tunga. Och så slår jag tydligen i tårna en massa och har noll löpkänsla så idag var sista gången jag använder dem, om det inte är glasgata ute!
Jag får testa några av mina andra vanliga löparskor på nästa pass framöver, för att se om det går att köra med på snö. Man vill ju gärna känna att man springer, och inte klunsar fram.
Imorgon hoppas jag få till nåt mer löppass, innan året är slut!
Löpning
Totalt: 9.3 km
Tid: 1:01:49 min
Tempo: 6:39
Puls (medel/max): 145/192
Byggarkängor? Löparskor?
Jogg i dagsljus

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *