Jag fick till ett litet pass till innan året var slut. Det blev ett löppass även om året sammanlagt blivit det med minst löpning sen jag började springa! På nyårsafton åkte jag upp till vännerna S&K i Sundsvall. Under året har vi tävlat mot och med varann under både Ironman, halv-IM och ÖtillÖ. Det är ett rätt hardcore-gäng vi är ändå! ;)

Jag åkte tidigt så hann ändå fram i god tid även om tåget blev sent (som väntat, men tack SJ för halva priset tillbaka!). Efter lite snack gav jag mig sen ut för en kort löptur i dagsljuset. Jag kände för att springa, och det ger en sån skön känsla i kroppen. Rastlöshet från att sitta still hela dagen försvinner, även om man springer lugnt och sakta.

Redo för en snötur

Jag gav mig ut på Alnö, och för att inte springa vilse eller nåt, så sprang jag på en väg, bara. Jag sprang längs med en snöig väg. Trippade fram lugnt, idag i mina Adidas Tempo för att testa hur de funkade på snön. Jag hade helt ok fäste, men sprang lugnt ändå för att inte typ halka och kasa ut i vägbanan precis när en bil kör förbi, eller nåt sånt.
Så jag joggade på där, njöt av lugnet och solnedgången som färgade himlen rosa. Jag sprang 20 min iväg, förbi gårdar, en kyrka och små hus. Inte så mkt trafik, och massa snö överallt. Vitt, vitt, och fint!
Sen vände jag och sprang samma väg tillbaka. Hade lugn skön puls, en kropp som var nöjd med att springa, och ben som mjuknade upp efter några minuters löpning. Skönt sista pass för året!
Löpning
Totalt: 6.1 km
Tid: 41:09 min
Tempo: 6:44
Puls (medel/max): 138/159
När jag kom tillbaka blev det sen snow-racer åkning och bastu innan vi firade in nya året! Mycket trevligt! Hoppas ni hade en fin nyår, med vänner eller familj!

Gott nytt år!

Årets sista träningspass 2010

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *