Jul och nyår blev lite träningslugnare än vad jag tänkt, senast jag simmade var på julafton och sen har det mest blivit snölöpning. Idag var jag på simning med gänget ute i förorten, en del av jul/nyårs-simcampet som varit igång.

Det var tufft idag, för det var inte bara simning, utan simning med styrkeövningar iblandat. Och det jobbigaste av allt var att kravla sig över den höga poolkanten 10 ggr! Pulsen gick upp och det kändes att vi tränade!
Efter insim på 400m var det nämligen följande loop vi körde i en timmes tid:
200 första 25 catch up resten truckfart +
75 hårt upp och gör 10 benböj +
50 medley, byt efter halva längden +
upp och gör 10 armhäv +
25 max
Jag hann med 6st set men körde bara en 200-ing på ett set. Jag var trött och smög in lite vila där. Med lite avbad blev det totalt 2450m, 80 min idag.
Det var lite segt att simma idag, lite känslan av att simma i sirap. Kom inte framåt. Jobbigt, men jag var iaf glad att jag var i poolen. Insåg att man blir inte bättre av att slappa i soffan. Det känns faktiskt som att kroppen glömmer hur man gör när man simmar om man inte simmar hela, hela tiden. Galet! Att träna det man vill bli bra på är det som gäller!
Och med nya mål inför det nya året är det ännu roligare att träna! Nu är jag taggad till tänderna. Mer info om mina planerade tävlingar och mål kommer snart!

Alla sliter och matar på i “vår” pool

3 starka killar som gör synkade armhävningar

Simning med styrka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *