Imorse blev det en lång sovmorgon. När jag tittade ut såg jag stora snöflingor falla, idag igen. Men jag fick direkt en lust att sticka ut på en sen morgonjogg. Jag kände dock att jag hade en jävulsk träningsvärk i benen, lite stela ben. Hmm, kan man verkligen få det av benböj i kombination med simning? De tog rätt bra de där benböjen igår kan jag säga!

Så jag slängde på ett par GoCoCo kompressionsstrumpor som jag fått på nåt event, men aldrig hunnit testa. Idag var det rätt skönt att ha ett par stödstrumpor på sig!
Tur det finns kompressionsstrumpor när träningsvärken sätter in
Jag tog mig ut och sprang i snön. Det var varmare idag och också rätt så slaskigt och slirigt ute. Det kändes rätt tungt får jag säga. Jag körde dock med mina Adidas skor idag igen, och de funkar helt ok i snön.
Men det var en tung känsla överlag idag. Vet inte om det var snön eller om jag är halvkrasslig? Hoppas inte, verkligen. Jag kände mig lite konstig i halsen idag, men inte förkyld, inte ont i halsen, ingen feber. Så då bestämde jag mig för att springa iaf.
Jag vet inte om jag var nojjig eller ej, men jag tyckte pulsen var hög och tog tid på sig att sjunka efter passet. Pulsen brukar ju störtdyka ner efter jag tränat, iaf när jag är i form. Så det kanske betyder att formen är långt borta, haha. Får hoppas på det isåfall och att kroppen är ok iaf!
Det blev lugnt joggande idag, lilla rundan runt holmen. Skönt att känna igen sig. Tungt idag men ändå känns det faktiskt bra att träna!
Löpning
Totalt: 6.6 km
Tid: 42:46 min
Tempo: 6:23
Puls (medel/max): 155/169

Den lilla rundan runt holmen

Tung morgonjogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *