Idag är det min födelsedag och nu har jag blivit vuxen typ. Eller vad händer annars när man fyller 30? Jo! Jag byter ju åldersklass när jag kör internationella tävlingar, och kommer till den så superduktiga 30-34 klassen. Det blir tufft, men roligt!

På ett oplanerat sätt har jag skapat mig en tradition. Nedan ser ni nämligen min egen present till mig själv: Skotty! En cykelcross så att jag kan cykla hela vintern och våren med start NU. Förra året gav jag mig Valle, han står precis bakom. En cykel till varje födelsedag, hur fick jag en sån dyr tradition?
Oh well, dagen har varit toppen! Började med en överraskningsfrukost av mina två vänner S&S, där de kom in och lagade Coltingpannkakor till mig. Lite champagne på det och frukosten var fulländad! Lite oträning hela dagen sen, sånt som “normala” människor gör, går på stan, shoppar, käkar, dricker drinkar och går på bio. Japp jag kan vara normal ibland jag med!
Men nu är snart födelsedagen slut, och jag längtar tills jag kan sticka ut och testa min nya hoj. Isgatorna i Stockholm är farliga, men jag har dubbdäck på. Känner mig redo för nya vinteräventyr, ett år äldre, och ett år klokare? snabbare? bättre!

 

30-taggare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *