Ny vecka och nya utmaningar. Jag vill så gärna vara en morgonpigg människa, så nu har jag kommit på en grymt bra utmaning tillsammans med Sara. Vi ska gå upp kl.05 varje dag (iaf denna veckan att börja med).

Utmaningen hänger ihop med att såklart gå och lägga sig i tid, och då har vi också ett “skärmförbud” inspirerat av Sofie: ingen dator eller teve efter en viss tid. Kl.22 låter bra tycker jag. Så kan man typ göra andra old school saker efter det, som att läsa en bok. Jag blir tröttare av att läsa en bok än att surfa runt till internet tar slut.
Anyways, kommer man i säng i tid och tvingar sig upp tidigt så har man ju en massa tid på morgonen istället! Idag var jag uppe, hann läsa mail, dricka te, äta ett ägg, fixa lite hemma innan jag åkte till e-badet för lite morgonsimning. Inget simgänget-träning idag så jag körde själv. Hittade ett gammalt pass som jag följde.
Jag har ju varit lite hostig de senaste dagarna, och inte tränat så mkt då. Men nu tyckte jag att det fick räcka. Jag är ju inte förkyld, men hostar lite och känner mig inte helt 100. Men på 90% kan man ju också motionera lite iaf, anpassa efter dagsformen.
Jag simmade mitt pass, som var både teknik och lite truckarfart. Jag övade på mina voltvändningar och efter avklarat pass var jag riktigt nöjd med mig själv.
Tröttheten kom sen ifatt mig under dagen, men jag hoppas på att mitt lilla experiment ska göra mig mer morgonpigg framöver. Man måste ju ta till alla knep! Och på något konstigt sätt så känns en extratimme på morgonen så mkt mer värd än sista timmen på kvällen.
Dagens simpass:
Insim 400m
3x(200 catchup + 8×25 enarm (demont) + 2×100 bra fart)
4×25 halva max
100 avbad
Totalt: 2400m, 65 min.
Då var det skärmförbud igen! Gonatt!

 

Uppe klockan 5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *