Tisdagen fortsatte med den nya vanan: att gå upp tidigt. Är väl lite småjobbigt, men ändå skönt att hinna vakna till innan man ska iväg. Jag åkte till e-badet igen, denna gången för simträning med gänget.

Jag var först i min bana, och nästan först av alla, så jag hann med det extra långa insimmet idag. Sen var det ett gigantiskt morgonpass som följde. Jag körde i min vanliga bana, tillsammans med 3 killar. Vi var alla lite trötta och slitna, antingen pga missad simträning eller en som simmat väldigt mkt på sistone, som kört nästan alla simpass under simboostjulen.
Så vi tog det i vår egen fart, betade av allt i serien. Jag drog tåget och hade de andra i släp och på tårna. Jag försökte öka på lite under huvudserien, men ju längre passet gick desto segare gick det. Men jag simmade på och körde voltvändning på ALLA vändningar idag, kändes grymt bra, jag börjar då koll på det!
Vi var två i banan som körde hela passet till slutet. Det är så skönt att inte ge sig och köra allt, även om man börjar bli trött. Känns bra sen att avsluta starkt!
Dagens långa pass:
Insim 600.
4×200.

Huvudserie:
3x(300 + 200 + 100) Anaerob tröskel.
Starttid mellanbana 6:00/4:00/2:00
Övrigt vila 30-60 sekunder

Nedvarvning:
3×100 frisim vila 10 sek.

Totalt: 3500m, 1h 30 min.

Ett långt pass, och jag kände mig pigg under dagen sen, men på kvällen blev jag trött. Orkade inte med nån kvällsträning utan gick och la mig redan vid kl.21. Tidigt! Men nödvändigt. Shit hur ska man hinna med allt? Behöver ju sova lite också!

 

Lång morgonsim

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *