Idag, upp igen kl.05. Det var tur jag la mig i tid igår, för jag hade ändå gärna sovit lite mer imorse. Men vid väckningssamtalet med Sara lät det på oss båda som att vi tycker det är liiiite jobbigt. “Vi MÅSTE kanske inte gå upp klockan 5?” haha. Oh well, nu har vi sagt denna veckan, så det är bara att härda ut.

Idag bytte jag simningen mot löpning istället. Tog det först lite lugnt dock, fixade, myste, drack te, vaknade till. Sen stack jag ut strax efter kl.06. Idag fick det faktiskt bli byggarskorna: icebugsen. För med så mkt blank-is känns det inte bra att springa med vanliiga skor. Icebugsen ger ju grymt fäste, men jag får offra fotkomforten.
Jag sprang lugnt i min eget valda fart, kollade inte på klockan alls under passet. Sprang från kungsholmsstrand runt holmen till rålis, sprang 2 varv där på slingan och sen samma väg tillbaka.
Det var lugnt och skönt ute, en del joggare och promenerare, men fint och lugnt. Promenadvägen runt holmen var fint plogad och gick bra att springa på. Annat är det med vissa trottoarer här på holmen, massa is, snövallar som läggs PÅ trottoaren osv. Går inte snabbt att ta sig fram där med vanliga skorna.
Jag sprang och lyssnade på musik och vaknade till. Det var fortfarande mörkt och mysigt ute. Först snö-regnade det lite men det tror jag försvann sen. Eller så blev jag bara van och slutade bry mig. Man får ju upp värmen rätt bra vid löpning ändå. En skön morgontur! Löpning är härligt.
Löpning
Totalt: 9.6 km
Tid: 1:00:22 min
Tempo: 6:16
Puls (medel/max): 148/175
Morgonjogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *