Igårkväll (onsdag) fortsatte träningsstreaken. Jag åkte till SATS Medis efter jobbet och gick på Glenns galna intervallpass. Spinning i 90 min och intervaller rakt igenom, hårt och riktigt härligt!

Glenn kör grym musik, det är bra känsla bland alla deltagare, och Glenn peppar med sina ord som går rakt in och stärker pannbenet. Idag var orden som jag fastnade mest för: “vi är gjorda för det här, kroppen älskar detta!” när vi var mitt uppe i intervallträningen. Hjärtat slog hårt och det var jobbigt, men också så otroligt skön känsla i kroppen.
Efter uppvärmningen på 10 min körde vi igång intervallerna, som blev:
– 6×1 min, 30 sek vila (stående)
Sen lite på platten, hög kadens (drygt 110) och bra driv.
– 6×2 min, 30 sek vila
Flacken igen, med kadens på 105
– 6×4 min, 1 min vila
Vi blandade sittande/stående under intervallerna, och under de kortare då vi hade 30 sek stå”vila” så hann inte pulsen sjunka så mkt. Bra! Så det var bara att ösa på!
Det gäller att tänka 1 etapp i taget, endast 30 sek eller 1 minut i taget. Bara till nästa skiftning, så att man inte tänker för långt eller hela passet och då blir helt slut av bara tanken på intervaller i 30 min till!
Jag var taggad och glad under passet och körde på riktigt bra. Så bra att jag sen mådde illa när jag kom hem. Aja, är det intervallpass så är det!
Puls: 149/166

 

Intervallspinning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *