I torsdags fortsatte tidig-morgon-streaken och jag var på badet för 3dje morgonen den veckan. Nu var det simning med gänget igen och det behövdes verkligen för passet vi skulle köra. Det var ett pass som jag nog inte fixat själv, inte med samma intensitet iaf!

Vi startade passet i våra banor (1-3) och jag simmade i bana 3 som vanligt. Det var blandning medley och benspark för att värma upp ordentligt. Sen delade vi upp oss på de olika banorna, och körde huvudserien som var 20st 50:or max! Det var som tur var lång vila emellan, men det var tufft ändå!
Vi körde med 10 sek lucka och jag körde sist bland en massa snabba simmare. Fanns ingen risk alls att jag skulle komma ifatt nån men det var rätt skönt med fritt vatten. Fick till en del bra voltvändningar också. Mjölksyran kändes i slutet av de där 20 hårda 50-orna! Ojojoj, det här kan man kalla HÅRT simpass!
Warmup: 400
10×50 medley
4×50 halva längden ben

Huvudserie:
20×50 @ 90 sek. All Out!

Nedvarvning:
16×25 @ 30/35 Simjogg
100 bad
Totalt: 2600m, 80 min.

 

Simtorsdag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *