Lördagen blev en väldigt lång men också otroligt rolig dag! Dagen började med att jag stack ut på morgonjogg med min syster Malin som var på besök över helgen. Hon tränar inför göteborgsvarvet och håller igång bra med löpningen. Vi tog oss ut tidigt och sprang en lugn snackejogg runt kungsholmen. Inte hela vägen runt men en 6-7km fick vi väl ihop. Det var en lugn morgon, rätt så isigt men vi körde båda med broddar. Det blev en skön start på dagen.

Sen blev det frukost och fixande inför min fest som skulle hållas på kvällen. Mycket fix man inte tänker på och tiden bara rusade iväg! Efter lunch kom dock Elin från Östersund. Efter mkt stillasittande på tåg ville hon såklart träna lite, och jag var på nu igen. Jag ville dock inte springa hela 2 timmar som Elin, men jag tänkte joina i typ 1. Så vi gav oss ut innan det blev mörkt.
Nu var det dagens andra löppass och jag minns inte när jag sprang 2 löppass på en dag senast. Det måste ha varit längesen! Benen kändes lite konstiga när vi satte igång, men vi sprang väldigt lugnt så det gick bra. Blev också här en snackejogg och vi lufsade runt holmen – igen! Nu en lite längre sväng runt och när vi var tillbaka på min sida holmen sprang jag hemåt för att förbereda mer, och Elin fortsatte sitt långpass. Det var riktigt skönt att komma ut på en andra tur och få rensat huvudet lite. Inte tänka på mkt, inte stressa, bara springa och njuta!
Så jag fick ihop knappt 1h 40 min löpning under dagens två pass, och 14,4km. Tempo på ca 7:15 och sen 6:25. Helt ok lugn-snöjogg-tempo!
Sen på kvällen var det dags för party! Jag hade min 30-års fest med alla mina fantastiska vänner! Familj, triathleter, tränande, ultralöpare, cyklister, ja det var en bra blandning men nog ett gäng av stockholms mest vältränade människor på en och samma plats! :)
Att det kunde vara SÅ kul att fylla 30, det hade jag ingen aning om! haha
Fick ett par Inov-8 xtalon 190 i present! Och en massa fina andra blommor och “spa” presenter. Man får ta hand om sig efter man tränat hårt!
Dubbeljogg och så fest på det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *